TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

Ovdje možete prezentirati vaše projekte prerade na ljubimcu

Moderator: Kiščina

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la Toni11111 » 17 lip 2010, 17:25

Dali se moze BID ekran ugraditi umijesto TID kojeg imam sad i koja je cijena
Astra GTC 1.6
Avatar korisnika
Toni11111
Max speed: 170km/h
 
Postovi: 109
Pridružen: 14 lip 2010, 18:15
Lokacija: Zagreb

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la nsubasi8 » 17 lip 2010, 21:41

od 300 do 500 kuna za bid i može se bez problema stavit..al ja bi radije stavio gid za 800-1000 kuna..tako im se kreće cijena
astra h 1.7 cdti-essmort
viewtopic.php?f=5&t=15018#p223033
Avatar korisnika
nsubasi8
OCC - Moderator
OCC - Moderator
 
Postovi: 4553
Pridružen: 12 kol 2007, 13:32
Lokacija: zagreb-kustošija

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la zdravo » 13 stu 2011, 16:25

Moj stari ima Astru H 1.7 2007. god. Ima ukljucen BC i GID ekran. Kolega mu ima isto auto i kod njega kad kolicina goriva bude pri kraju, on automatski na ekran izbaci range sa gorivom u rezervaru. Sta kod starog trebam uraditi da mu to proradi, i moze li se to sa opcom-om?
Avatar korisnika
zdravo
Max speed: 400km/h
 
Postovi: 2587
Pridružen: 18 lip 2007, 11:53
Lokacija: Mostar, hemoroid u šupku svijeta

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la nsubasi8 » 13 stu 2011, 19:11

cc-check control-sa njime ti pokazuje izgorjelu žarulju a i nacrta benz.pumpu kad range dođe na 50km
slipery road-aktiviraš kad nacrta trokut sa pahuljom-opasnost od poledice
astra h 1.7 cdti-essmort
viewtopic.php?f=5&t=15018#p223033
Avatar korisnika
nsubasi8
OCC - Moderator
OCC - Moderator
 
Postovi: 4553
Pridružen: 12 kol 2007, 13:32
Lokacija: zagreb-kustošija

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la zdravo » 13 stu 2011, 20:11

Znaci mogu to odraditi sa opcom-om?
Avatar korisnika
zdravo
Max speed: 400km/h
 
Postovi: 2587
Pridružen: 18 lip 2007, 11:53
Lokacija: Mostar, hemoroid u šupku svijeta

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la nsubasi8 » 13 stu 2011, 21:37

možeš..
astra h 1.7 cdti-essmort
viewtopic.php?f=5&t=15018#p223033
Avatar korisnika
nsubasi8
OCC - Moderator
OCC - Moderator
 
Postovi: 4553
Pridružen: 12 kol 2007, 13:32
Lokacija: zagreb-kustošija

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la zdravo » 13 stu 2011, 22:15

OK, super. Bilo bi mi od velike pomoci kad bi neko tko je vec radio to preko opcoma napisao u koje sve menije trebam uci i sta cekirati?
Avatar korisnika
zdravo
Max speed: 400km/h
 
Postovi: 2587
Pridružen: 18 lip 2007, 11:53
Lokacija: Mostar, hemoroid u šupku svijeta

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la zdravo » 04 sij 2012, 22:43

Sve sam pokusao ali nema sanse da ista od navedenog aktiviram.
Napominjem da je Astra 2007. god, redesign, nema REC.

Opcom veterani, pomazite...
Avatar korisnika
zdravo
Max speed: 400km/h
 
Postovi: 2587
Pridružen: 18 lip 2007, 11:53
Lokacija: Mostar, hemoroid u šupku svijeta

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la vivic8 » 04 sij 2012, 23:01

a da li mu se pali slipery road kad se temp. spusti ispod 3 stupnja c.
Avatar korisnika
vivic8
Max speed: 170km/h
 
Postovi: 167
Pridružen: 09 stu 2008, 22:59
Lokacija: Osijek

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la zdravo » 04 sij 2012, 23:15

Ne
Avatar korisnika
zdravo
Max speed: 400km/h
 
Postovi: 2587
Pridružen: 18 lip 2007, 11:53
Lokacija: Mostar, hemoroid u šupku svijeta

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la goranopel1983 » 27 sij 2013, 23:07

ekipa pozdrav!
pitanje: kako aktivirat Bc.??

tj. dali se ide u servis pa to oni tamo naprave cisto robnom zamjenom tipa oni meni aktivaciju ja njima lovu ili se ide na shemu dođeš na redovni servis oni ti to urade onako "prijateljski" ??

i da zakaj taj Bc. nije aktiviran automatski kad vec postoji opcija....ja sam po svome nekaj prcko i neznam kako usao sam u test mod ,ali nakon nekog vremena sam nekaj stisnuo i opet sam izasao iz test moda iako po njemu nisam mogao niš raditi sam prebacivat i viditi kaj ima u postavkama aktivirano a kaj ne. :blond:
Zafira 1.8(103kw) 2006. plin....
goranopel1983
Max speed: 50km/h
Max speed: 50km/h
 
Postovi: 20
Pridružen: 20 sij 2013, 21:38
Lokacija: zagreb

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la rango27 » 27 sij 2013, 23:38

skopčaš se na dijagnostiku i aktiviraš
netreba ti servis nikakav za to
btw
ako odeš u neki *ovlašteni servis* i tamo ti kažu da nemaš bc i nemogu aktivirati,
onda dođeš do mene i ja ti pokažem da imaš bc i aktiviram ti
nije problem aktivacija bc, veči je problem poštelati da sve ispravno pokazuje
bc nije aktiviran jer kad su proizveli display nisu znali na koji auto če montirati
također ni da li ide u europu ili dalje ima još razloga
jer zamisli slože bc aktiviraju ga za ameriku a završi u nizozemskoj
uredno piše galon umjesti l
:bye:
..Gospodin naš Isus bijaše jak,i učini Božji Zakon
10. zapovijedi velikim i slavnim..

http://www.youtube.com/watch?v=vUSJwvFZBls
rango27
Max speed: 395km/h
 
Postovi: 1202
Pridružen: 24 vel 2010, 11:18
Lokacija: zaprešić

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la Kiščina » 27 sij 2013, 23:49

goranopel1983 napisao:tj. dali se ide u servis pa to oni tamo naprave cisto robnom zamjenom tipa oni meni aktivaciju ja njima lovu ili se ide na shemu dođeš na redovni servis oni ti to urade onako "prijateljski" ??


Nece ti prijateljski nego ce ti naplatiti, ali vecina ce u startu reci da to ti ne mozes imati...

goranopel1983 napisao:i da zakaj taj Bc. nije aktiviran automatski kad vec postoji opcija....


Zasto bi ti dali nesto sto se moze naplatiti, tj. ono sto se naplacuje?

goranopel1983 napisao:ja sam po svome nekaj prcko i neznam kako usao sam u test mod ,ali nakon nekog vremena sam nekaj stisnuo i opet sam izasao iz test moda iako po njemu nisam mogao niš raditi sam prebacivat i viditi kaj ima u postavkama aktivirano a kaj ne. :blond:


Nisi prckao po BC-u vec po TestMode-u sto je totalno druga stvar i TestMode je preglednik nekih informacija sa pojedinih dijelova senzora/hardware-a.

:bye:
Avatar korisnika
Kiščina
OCC - Moderator
OCC - Moderator
 
Postovi: 2965
Pridružen: 28 srp 2006, 20:16
Lokacija: Belišće <-> Zagreb ( Vukomerec ) Auto: Astra H 1.6 16V, Corsa D 1.2 16V

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la goranopel1983 » 14 ožu 2013, 14:38

rango27 napisao:skopčaš se na dijagnostiku i aktiviraš
netreba ti servis nikakav za to
btw
ako odeš u neki *ovlašteni servis* i tamo ti kažu da nemaš bc i nemogu aktivirati,
onda dođeš do mene i ja ti pokažem da imaš bc i aktiviram ti
nije problem aktivacija bc, veči je problem poštelati da sve ispravno pokazuje
bc nije aktiviran jer kad su proizveli display nisu znali na koji auto če montirati
također ni da li ide u europu ili dalje ima još razloga
jer zamisli slože bc aktiviraju ga za ameriku a završi u nizozemskoj
uredno piše galon umjesti l
:bye:


Pitanje za ranga jel stoji ponuda za aktivaciju bc-a?? bio sam u willu i dobío sam đaba kodove,a mehaničar mi je iste htio naplatit,igrom slucaja sam narucivao pen za male lak popravke(87kn) orginal boju,pa usput pito za kodove i kad ono pitam kulike vele free ;-)

I da pitam dal je moguce aktivacijom bc-a kaj zmrdat na autu od mapa??
Zafira 1.8(103kw) 2006. plin....
goranopel1983
Max speed: 50km/h
Max speed: 50km/h
 
Postovi: 20
Pridružen: 20 sij 2013, 21:38
Lokacija: zagreb

Re: TECH2 Aktivacija BC na GID ili CID (Astra H)

PostPostao/la zdravo » 14 ožu 2013, 17:05

@ Kiscina

Potpis!

@ goranopel

Neces nista pokvariti.
Jedini uvjet da ti to mozes aktivirati je da nemas ekran/display kao kod mene u autu ;)
Avatar korisnika
zdravo
Max speed: 400km/h
 
Postovi: 2587
Pridružen: 18 lip 2007, 11:53
Lokacija: Mostar, hemoroid u šupku svijeta

PrethodniSljedeće

Vrati se na: DIY - Tuning

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost