OCC “roštiljada” povodom 6. godišnjice foruma

Nakon jednog neuspjelog pokušaja prošli mjesec (vremenska prognoza je sve kriva) 27.8.2011. smo se okupili oko 9h ujutro na Billi kako bismo kupili namirnice za “roštilj”. Pri ulasku u dućan sam prstom pokazao na ugljen i kimnuo vozaču kolica da utovari na što je nastao muk. Hmm, a tko će peći roštilj? Malo je vruće danas! :-) Nakon kraćeg vijećanja presuda je donešena u korist sendviča i povrća. Demokracija na djelu :) Iza 10h smo se zaputili u smjeru Duge rese starom Karlovačkom.

Po dolasku na lokaciju, na rijeku Mrežnicu nas se dočekalo ugodnih prijepodnevnih 30 stupnjeva celzijusevih koji su se tijekom dana uspeli do još ugodnijih 36. Većina ekipe se je promptno integrirala s rijekom, a dok je manjina (bijelije puti) aplicirala kremu za sunčanje i odradila Radlerov posao u hladovini. Vlasnik lokalnog kafića nam je dragevolje dopustio da hladimo svo naše piće u Ledo škrinji dok ne stignu sladoledi koje je naručio. Svaka mu čast na gostoprimstvu, kao i uvijek.

Kasnije je uslijedilo standardno ponašanje gdje su pojedinci radili spačke dok su drugi spavali, kao što se i vidi na slikama. Neki su za vrijeme boravka spojili i ugodno s korisnim te uzeli knjigu u ruke i učili. Možda vrijedi spomenuti da su naše mobilne frižidere s Radlerom učestovalo napadali jednogodišnjaci, no njihove su ih majke silom odvajale od frižidera. Mi smo nekako pretpostavili da je to zato jer njihove majke ne žele da im sinovi jednogodišnjaci postanu alkoholičari? Ili je to bilo iz nekog drugog razloga nikada nećemo saznati…

Nakon očekivano odličnog provoda, u sumrak smo se uputili ka Zagrebu kako bismo uplatili tjedni ceh u naš standardni Kavić. I nakon ponavljanja gradiva Zagrebačka oluja nas je podsjetila da je vrijeme uputiti se kućama. Do idućeg puta, Vaš Opel klub!

Tema na forumu: KLIK OVDJE.