Automobilska industrija prolazi kroz najveće promjene u zadnjih 50 godina

Mary BarraRüsselsheim. Predsjednica Uprave General Motorsa i glavna izvršna direktorica Mary Barra bit će glavna govornica na 16. skupu CAR-Symposium u Bochumu. Tijekom svog obraćanja Barra će govoriti o budućnosti osobne mobilnosti koja je već u punom zamahu.

“Automobilska industrija u narednih će pet godina doživjeti više promjena nego u prethodnih 50 godina“, rekla je Barra. „General Motors i Opel dobro su pozicionirani za vodeću ulogu u tim promjenama, koje će obuhvatiti sve – od električnih vozila i neograničenih mogućnosti povezivanja do zajedničkog korištenja automobila i posve autonomne vožnje.”Tijekom svog govora u centru RuhrCongress u Bochum u četvrtak 11. veljače Barra će iznijeti i daljnje korake koje su GM i Opel poduzeli da bi na pravi način dočekali sve te uzbudljive promjene i prilike.

Međunarodni skup CAR-Symposium, koji organizira cijenjeni stručnjak iz branše profesor Ferdinand Dudenhöffer, jedan je od najvećih događaja za predstavnike automobilske industrije u Njemačkoj i Europi s više od 1000 sudionika. Godinu za godinom vodeći direktori iz branše ne propuštaju priliku da se tu pojave i podijele iskustva.

Izvor: Opel