Milenijska fotografija – izvještaj!

Bili smo tu i tu, tu i tu, tu i tu… :-)

Dragi prijatelji Opela, članovi kluba i svi ostali koji sjedite samnom u Kaviću u ovom trenutku – predstavljamo Vam fotografiju za koju smo danas svi bili zaslužni svojim pojavljivanjem iza Inine zgrade.

Kratki rezime! Ujutro smo se okupili u najavljeno vrijeme gdje smo bili posloženi u obliku Opelovog logo-a, te dok smo čekali g. Strikomana da se pripremi bilo smo ugošćeni u šatoru uz topli čaj. Svi smo dobili i bijelu majicu za obući.

Prvu smo fotku zatim odradili stojeći svatko uz svoj Opel, a kasnije smo popunili i natpis “ASTRA” ljudskim tijelima kao što se vidi iz fotografije na koju možete kliknuti kako bi ste otvorili sliku u visokoj rezoluciju.

Ostale dojmove pogledajte kod nas na forumu i slobodno iznesite i vlastite dojmove. Hvala Vam svima što ste došli!

Budite dio Opelove Milenijske fotografije

Zagreb. Opel poziva vlasnike i vozače Opelovih vozila na snimanje Milenijske fotografije. Dođite sa svojim limenim ljubimcem marke Opel u subotu 12.studenog u 10 sati, na istočno parkiralište Zagrebačkog velesajma (iza Inine zgrade, prema Hipodromu i Bundeku). Dobrodošli su svi Opelovi modeli svih generacija te njihovi vlasnici, vozači, obitelj i prijatelji. Na Opelovoj Milenijskoj fotografiji pozirat će i automobili i ljudi: automobili će oblikovati Opelov logo, a ljubitelji Opela će ispisati riječ ASTRA.

Nastavi čitati

Milenijska fotografija Astre – 12.11.2011.

Opel Hrvatska je odlučio u subotu 12.11.2011. napraviti veliku milenijsku fotografiju u čast 20 godina Astre!

Od Astri bismo svi skupa napravili Opel logo (Blitz) te “ispod” njega velikim slovima ASTRA od ljudi.

Postignut je dogovor s g. Strikomanom za izvedbu Milenijske fotografije i trenutačno se radi na prikupljanju automobila za fotografiju. Traži se čim više Opel Astri svih generacija!

Traži se, dakle, čim više Astri za čim veći logo. Astre će se prikupiti od kupaca Opel partnera u Zagrebu te putem oglasa, no najviše se pomoći očekuje od Opel kluba.
Stoga ovim putem pozivam sve koji su u mogućnosti doći s bilo kakvom Astrom (starom ili novom) na fotkanje, jer odlična su zabava i druženje zagarantirani!

Nastavi čitati

OCC “roštiljada” povodom 6. godišnjice foruma

Nakon jednog neuspjelog pokušaja prošli mjesec (vremenska prognoza je sve kriva) 27.8.2011. smo se okupili oko 9h ujutro na Billi kako bismo kupili namirnice za “roštilj”. Pri ulasku u dućan sam prstom pokazao na ugljen i kimnuo vozaču kolica da utovari na što je nastao muk. Hmm, a tko će peći roštilj? Malo je vruće danas! :-) Nakon kraćeg vijećanja presuda je donešena u korist sendviča i povrća. Demokracija na djelu :) Iza 10h smo se zaputili u smjeru Duge rese starom Karlovačkom.

Po dolasku na lokaciju, na rijeku Mrežnicu nas se dočekalo ugodnih prijepodnevnih 30 stupnjeva celzijusevih koji su se tijekom dana uspeli do još ugodnijih 36. Većina ekipe se je promptno integrirala s rijekom, a dok je manjina (bijelije puti) aplicirala kremu za sunčanje i odradila Radlerov posao u hladovini. Vlasnik lokalnog kafića nam je dragevolje dopustio da hladimo svo naše piće u Ledo škrinji dok ne stignu sladoledi koje je naručio. Svaka mu čast na gostoprimstvu, kao i uvijek.

Nastavi čitati

Roštiljada 27.08.2011. povodom 6. godišnjice foruma

Obavijest svim ljubiteljima marke Opel i svim ljubiteljima dobrog druženja, kupanja i roštilja!

Dana 23.7.2011. 27.8.2011. u subotu članovi Opel kluba organiziraju roštilj povodom proslave 6. godišnjice foruma na rijeci Mrežnici pored Karlovca.

Za sve detalje vezane uz ovaj susret molim poslužite se informacijama s našeg foruma (link niže). U istoj temi se možete prijaviti za sudjelovanje u ovom gurmanskom eventu :-)

Link: Tema na forumu