Milenijska fotografija – izvještaj!

Bili smo tu i tu, tu i tu, tu i tu… :-)

Dragi prijatelji Opela, članovi kluba i svi ostali koji sjedite samnom u Kaviću u ovom trenutku – predstavljamo Vam fotografiju za koju smo danas svi bili zaslužni svojim pojavljivanjem iza Inine zgrade.

Kratki rezime! Ujutro smo se okupili u najavljeno vrijeme gdje smo bili posloženi u obliku Opelovog logo-a, te dok smo čekali g. Strikomana da se pripremi bilo smo ugošćeni u šatoru uz topli čaj. Svi smo dobili i bijelu majicu za obući.

Prvu smo fotku zatim odradili stojeći svatko uz svoj Opel, a kasnije smo popunili i natpis “ASTRA” ljudskim tijelima kao što se vidi iz fotografije na koju možete kliknuti kako bi ste otvorili sliku u visokoj rezoluciju.

Ostale dojmove pogledajte kod nas na forumu i slobodno iznesite i vlastite dojmove. Hvala Vam svima što ste došli!

WEB i Forum prilagođeni mobilnim telefonima

Ovom prilikom bih samo želio objaviti da smo za naše mobilne čitatelje pripremili varijantu naših web stranica prilagođenu manjim zaslonima, te zaslonima osjetljivim na dodir (Symbian, iPhone, Android…). Instalirana mobilna tema je vrlo jednostavna i laka za rukovanje, te pruža pristup svim našim vijestima kao i puna varijanta. Molim Vas ako otvarate naše web stranice putem mobilnog uređaja i eventualno primijetite nekakav problem da nam to javite putem twittera ili facebooka. Linkovi na naše račune na spomenutim mrežama se nalaze na početnoj stranici s desne strane. Hvala!

Dodatno, osigurali smo Vam i mobilnu verziju našem vrlo posjećenom forumu putem iPhone/Android/BlackBerry aplikacija TapaTalk te ForumRunner.

Dodana 2.9.2011. je Symbian/MeeGo aplikacija koju možete skinuti iz OVI store-a za pregled vijesti s naše WEB stranice.

Nastavi čitati

Dobar dan, svijete!

Poštovani posjetitelji. Od ljeta 2011 pokrenuli smo novu web stranicu Opel kluba s novim sadržajima. U suradnji s Opel Hrvatska, Opel klub će dobiti priliku da testira i čitateljima Opel klub web-a pobliže predstavi Opelove automobile.

Uz testove, objavljivati ćemo i novosti (što službene, što sočne glasine koje smo čuli).

Svim posjetiteljima toplo preporučamo da se učlane na forum Opel kluba gdje će uz tisuće Opel fanova moći potražiti pomoć drugih entuzijasta, te ju pružiti drugima.

Uz najavljene novosti i mnoge druge koje slijede, ovom prilikom predstavljamo i novi službeni logo Opel kluba, kojeg je za nas izradio i odobrio za upotrebu centralni Opelov ured iz Njemačke.