Nova vrsta Opel Insignije: Country Tourer spreman za avanturu

  • Sports Tourersa samog vrha ponude s karakterom SUV-a: podignuto podvozje i istaknuti elementi za zaštitu karoserije
  • Savršeno držanje podloge: napredni Opelov pogon na sve kotače s promjenjivom raspodjelom okretnog momenta
  • Snažna vuča: tri snažna turbo motora s do 400 Nm okretnog momenta
  • Sportska privlačnost: široka kromirana rešetka i dvostruka ispušna cijev evociraju skrivenu snagu

Rüsselsheim. Obitelj novih Insignija uskoro će biti upotpunjena jer će u rujnu na Frankfurtskom sajmu automobila svijetu biti predstavljena Opel Insignia Country Tourer. Dok je njena rođakinja Insignia Sports Tourer elegantan obiteljski i poslovni karavan, nova Insignija Country Tourer izražava želju za avanturom. Ovaj sportski svestrani model zahvaljujući svojem podignutom podvozju nudi slobodu od svih gradskih ograničenja i asfaltnih cesta. Country Tourer prepoznatljiv je po zaštitnim pločama ispod karoserije Nastavi čitati

Nova Zafira Tourer CNG s najboljim rasponom u klasi od 530 km s prirodnim plinom

  • 1,6 litarski CNG turbo ecoFLEX sa 110 kW/150 KS, samo 129g/km CO 2
  • 530 km CNG raspona s sedam sjedala
  • Inovativni lagani spremnika plinskog sustava sada omogućava kapacitet od 25 kg CNG

Rüsselsheim. Ubrzo nakon svjetske premijere Zafire Tourer na 64-om Frankfurtskom sajmu automobila, Opel je odlučio širiti spektar svojih novih kompaktnih jednovolumena sa vrlo učinkovitim i ekološkim alternativnim pogonom. U siječnju 2012, nova verzija ecoFLEX-a s prirodnim plinom i s najboljim u klasi CNG (Natural Gas) koji ima raspon do 530 km će biti dodan u pogonskih portfelj Opelovih gospodarskih fleksibilnosti. Kao i kod prethodnog modela, Zafira Tourer sadrži značajke Opelovog Monovalentnog Plus sustava i ima 14 litara rezerve benzina, dajući mu dodatni raspon od 150 km.

Nastavi čitati

Opel Insignia: Najbolje ocjene za trajnost

Rüsselsheim. Opel Insignia je jedan od najboljih automobila u segmentu srednje klase vozila sto  se navodi u istraživanju koje je provelo Njemačka udruga koja prati rabljene automobile pod nazivom “GTÜ” (Udruga za tehnički nadzor), te su to objavili u Frankfurt International Motorsport-u. U 2012-oj pregled rabljenih vozila potvrđuje da je Insignia na prvom mjestu u pogledu kvalitete između rabljenih automobila u dobi između jedne i tri godine. Istraživanje je napravljeno za mjerenje i rangiranje trajnosti rabljenih automobila.

GTÜ 2012 Istraživanje se temelji na više od pet milijuna pregleda koji se obavljaju na više od dvijesto četrdeset različitih marki u posljednje dvije godine. Krajnji rezultat je rang u kojem dobre i loše stvari od svih vozila su jasno navedene. Opel / Vauxhall Insignia dolazi na vrh u svim kategorijama.

Nastavi čitati